Pineapple express

Dom stora ungarna sover borta och lillan har somnat. Passade perfekt att kolla på en film. Rubriken avlslöjar vilken som hamnade i dvd´n. Snacka om värdelöst jävla skit. Såg väl inte hela men det jag såg var bortkastad tid. Rekomendreas absolut inte till nån. En etta på en tiogradig skala. IMDB hade lite högre betyg ,men nä. bläää!

Långledig nu iaf, då fick man ett brev om att jag skulle på hörselkontroll nästa onsdag. Mitt i ledigheten! Nä får ringa och ändra tid. Så jävla kul är det inte. Måste finnas bättre tider.

 Cykeln funkade dessutom perfekt med luft i däcken. Det du syrran!!!!

Sovmorgon dessutom imorron. Ska bli skönt. Kommer att vägra gå upp före niotiden. Är en jävla pest när klockan ringer 4.15 i vanliga fall. Man är ju mer död än levande. Mycket lättare att jobba två, tre eller fyrskift än att hålla på och hatta så här som vi gör nu på jobbet. Jobb ja, lustig liten firma där frullan skulle börja jobba. Snacka om virrigt. Hoppas det löser sig. Bästa vore väl om hon fick tag på nå annat och kunde börja jobba normalt. JaJa allt ordnar sig i slutändan som Tommy Karlsson på Ängsö sa.

Kvalserien tog slut ikväll oxå så nu tror väl alla jävla Leksingar att dom är bättre än Södertälje men alla VET!! Roligt för Karlberg att få avgöra i sin sista match. Lär väl vara nästan lika nöjd som Jörgen Jönsson var igår när han lägger sig. Allt för ikväll./Jogga

Kommentarer
Postat av: Per Nyberg

Tog också sovmorgon ,gick opp kl.07.00 pigg som en pundare.Det är så skönt att ligga och dra sej.Söndag morron räknar jag med att dra mej i Smebacken,det blir bra om du kommer med frukost på sängen vid 8 tiden Jogga. //Pärtan

2009-04-10 @ 10:13:06
Postat av: Jogga

Mohahahaha!!!! Drömma kan du ju göra. 05.00 står vi ute på gården och hugger ved. Inget spa det är ett arbetsläger.

2009-04-10 @ 10:44:18
Postat av: cassandra.

hahahaha... :D

2009-04-10 @ 23:17:26
Postat av: syster yster

Tycker du kan gå upp själv å hugga ve, kliv ur perras sov morgon,

2009-04-11 @ 18:47:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0