Svinpest

Nu är det grisjävlarna som ska smitta oss. Först var det galna kor och sen fågelinfluenssan och nu då Mexikanska grisar. Tidningarna skriver om kaos för ett par tuppar av. Har för mig att X- antal brukar göra det varje år när influensan kommer. Undrar vad nästa blir, häst eller kanske kamel influensa.  Undrar hur många filmer som kommer med det här temat i framtiden. Wallander - svinpesten nån otäcking har planterat ett virus i den svenska julhandeln, alla skinkor smittade. Vilken thriller. Sen är det nån som gjort det för att dennes föräldrar inte gav han julskinkasom barn för de var veganer och fick bara äta griljerade kålrötter.

Annars händer inte mye här. Jobb igår och kurs idag (ajajaj känns som en rätt meningslös kurs) och imorgon är det både kurs först sen ett em skift. Drygt då men fan så skönt på torsdag när man är ledig. Imorgon kör Frullan bilen på verkstad och det är ju positivt iaf. Ska bli skönt då den funkar igen. Bra med lite ledihet oxå så kanske det blir lite fart på staketet igen. Mastodontprojekt det där. Trodde det bara var att kasta upp ett par brädor och skvätta på lite färg men det här kommer att ta tid, Inte nog med att det ska sågas och skruvas upp det ska oljas, målas och till sist betsas. Svart och fint ska det bli till slut.

Åter till fotbollen nu. Inga mål än men bra fotboll ändå. Den här veckan hade jag inte lovat Cassie att se de desperata kärringarna så nu är TV-n min ikväll. //Jogga

Kommentarer
Postat av: Per Nyberg

Tack för tippset Jogga har ont i knäna och känner mej allmänt seg är nog fan det första fallet av Kamel influensa.

2009-04-29 @ 06:05:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0