Västerås

I förmiddags eftrer mye velande så åkte vi ner till Västerås jag,Frullan och Issy. Issy fick tillbringa dagen med svärmor medans jag och Frullan var iväg och avslutade julklappsinköpen. Först en vända ner i city och kollade runt lite där. En sväng ut till Hälla där det blev lite mat och en ny hylla till Issy. Vi träffade även en gammal bekant på Ikea som vi inte träffat på säkert 13 - 14 år. Jätteroligt och så fick man ju en till på kompislistan på facebook.

När vi skulle tillbaka till svärmor åkte vi ner till Kopparlunden och gjorde det första besöket på Netonets lagershop. Hade varit schysst om man hade haft en 30 - 40 tusen extra i plånboken att spendera där. Vi köpte oss iaf en ny liten Canon Ixus så det kommer att bli bilder på bloggen i fortsättningen oxå. innan vi åkte hem så var Issy med Perra ut till ToysRus och kollade julklappar. Var egentligen meningen att vi skulle åka över Harake på vägen hem men tiden räckte inte till.

Efter lite chattande på facebook på kvällen blev det klart att pingisbordet kommer hit på fradag. Undrar om det kommer bli fritidsgård i garaget eller om jag kommer att få använda det oxå. Behöver köpa ett nytt racket i såna fall. Ska samtidigt passa på att hylla facebook lite samtidigt. Otroligt bra sida det där. Hade ett konto där då det var nytt men tyckte inte det var nåt att ha. Man är väl lite trög som inte fattade då alla andra flyttade dit. Var motståndare när Frullan skaffade sig sitt konto och blev fast där. Nu måste jag oxå in där varje dag och tycker det blir bättre och bättre hela tiden. Man behöver ju bara göra det man själv vill där.

Snön faller ute och det känns som att vi får ut och skotta imorgon. Fint det. Då är det väl inte så långt kvar tills det blir snö i backarna sen så man får ut och åka lite skidor. Ska bli skönt det. Ha det bra. //Jogga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0