Skitmatch

Finns inte mycket att kommentera egentligen. Trots att danskarna inte heller var speciellt bra så går det ju ut på att göra flest mål och det gjorde ju dom. Tragiskt är det, nu missar vi väl VM i Sydafrika pga paralyserade svenskar. Som Claus skrev i sitt sms ´´ svenskarna gjorde en bra match men inte tillräckligt bra Ha Ha´´ Danskjävlar.

Annars en lugn dag. Vi var ner på byn ett par timmar så Isabelle fick åka lite karusell och som jag misstänkte så var Macke och Cassie bara intresserade av min plånbok och inte nått av att umgås. Det var lite tunt med folk där till börja med men blev lite mer framåt eftermiddagen. Vi var hem och grillade en sväng på eftermiddagen oxå. Det var inte helt fel.

Nu kommer det att bli en massa timmar i garaget med penseln närmaste veckorna för nästa helg ska staketet börja monteras upp. Hoppas det hinner bli klart till semestern. Undrar hur det blir med semester i år. Vecka 28 - 31 är ju spikade men som det låter kan det eventuellt bli  v. 27 och v. 32 också. Vecka 32 skulle passa perfekt så slipper Isabelle var på nåt annat dagis den veckan. Over and out  //Jogga

Kommentarer
Postat av: Per Nyberg

Håller med det är ju fan att sitta och förstöra en kväll med att titta på några välbetalda spelare som inte vill (kan) ush och fy.Hoppas du lättade på lädret så att dina välartade barn fick roa sej kungligt på din bekostnad haha. /Pärtan

2009-06-07 @ 08:55:50
Postat av: syster yster och maja

Kom ihåg att du är skyldig mej en tjuga för kaffe,, ha,ha kan hålla mä om att dä är skit mä fotbollen. fan heja zlatan....ps maja rättar min stavning. fattar ej nåt.hej hej då !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-06-07 @ 20:55:04
Postat av: syster yster och maja

hej jögga när jag komer till dej då vill jag ha spö av dej hej hej tak för i dag jörgen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-06-07 @ 21:02:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0