Grillfest

Dagen började givetvis ute i garaget med att såga till 80 staketstolpar och grundmåla mera plankor som dom ska fästas vid. Grillfesten blev lyckad. Vi var 19 personer och alla blev nöjda (hoppass jag). Den som inte blev det får väl ordna en egen. Började med lite mingel på baksidan och sen fick alla ge sig iväg på tipspromenad.





Sen hade morsan hyrt en trollkarl som hette Mr Udd som underhöll oss en halvtimme nere i gillestugan. Det var verkligen bra och underhållande. Alla skrattade och jag vet inte någon som avslöjade ett enda trick.



Här satt de alla samlade nere i källaren.



Mikaela fick hjälpa Mr Udd nästan hela tiden för det var bara hon och Macke som vågade gå fram till han.



Han avslutade med att knyta ballonger till alla som ville ha. Det blev allt från svärd till hästar och det var en otroligt roligt och annorlunda inslag på ett kombinerad grillfest och kalas som vi firade de ungar i släkten som nyss fyll och snart ska fylla.

Sen blev det full fyr i grillen och vi grillade fläskfile och fläskkotletter i olika marinader. Till det åt vi potatissallad och potatisgratäng samt flera olika sallader lite olika såser. Gott var det och sen trappade folk av lite allt eftersom.

Sen kom morsan med den glada nyheten att imorgon bitti kommer ytterligare 15 m³ ved indunsande på tomten så det l'är väl inte bli så mye bloggande nästa vecka heller. //Jogga


Kommentarer
Postat av: maja

2009-05-10 @ 09:45:13
Postat av: syster yster och maja

Tack å böck fö en super trevlig dag i sme'backen.

2009-05-10 @ 09:46:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0