Näringskedjan

Idag så fick jag och Tina vara med om en härlig upplevelse. Vi var på utvecklingssamtal med Marcus på skolan. Upplägget var att han ledde samtalet utan lärare och visade vad han gjort i de olika ämnena. Han läste och redovisade jättebra när han gick igenom de olika ämnena. Sen kom han till en punkt där han skulle berätta om en näringskedja. Då sa han fågel, papegoja och örn. varvid alla började asgarva. När jag ville att han skulle förklara den så sa han papegojan äter fågeln och örnen äter papegojan. Då höll vi på att kikna av skratt. Med våran hjälp började vi om med örnen och frågade vad den äter. Efter ett tag kom han fram till att den åt råttor. På nästa fråga vad råttan äter så svarade han efter lite tänkande. OST! Fröken i rummet brevid måste väl trott att vi var tokiga. Alla skrattade så det sjöng om det. Ska väl tillägga i ärlighetens namn att han tidigare har ritat och förklarat en näringskedja både hemma vid läxläsning och på prov i skolan.

Nu Jaana tog jag med en sån där grej som du ville jag skulle skriva om medans den fanns kvar i minnet. Dessutom skrivit två dagar på raken.

Annars har det varit som vilken jävla måndag som helst. Jobbade eftermiddag och man vet vad långt det är till nästa helg. Cassie var och tog influensaspruta i skolan idag. Imorgon ska Isabelle slå rekord i att vara sent på dagis. Slutar klockan 20.00, så länge har vi aldrig haft nån av ungqarna på dagis. Lär väl bli lite konstigt för henne då det är läggdags då hon kommer därifrån. //Jogga


Kommentarer
Postat av: Jaana

Ja, det gjorde du alldeles riktigt... att du skrev om en speciell händelse. För det är ju så roligt att läsa om dom... för du skriver och uttrycker dig så bra och roligt.

Mer sånna inlägg!!!!



Kram Jaana!!!

2009-11-17 @ 17:24:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0