Länge sen

Ja veckorna pumpar på, nu är vi fan snart framme vid jul. Länge sen jag skrev så det har väl inte hänt så mycket här hemma. Jason Crump blev värdig världsmästare förra helgen och Barcelona förlorade sin första match för säsongen. Brynäs plockar nån enpoängare då och då så inom sporten har det inte heller funnits nåt att rapportera om.

Igår var vi ner till Eskilstuna över dagen iaf. Jag, Frullan och Isabelle roade oss med lite shopping medans dom andra stack åt sitt håll. Mötte lite gamla jobbarkompisar och vi var förbi på Tinas gamla jobb. Köpte lite böcker på pingstkyrkans loppis. Cassandra hade stämt träff med Ida nere på stan där dom skulle bowla och gå ut och äta. Hon hann med att träffa lite andra kompisar där oxå. Macke hade gjort upp med Fabbe om att dom skulle till Zero one six och skata eftersom dom hade byggt om och haft nyinvigning där. Alex vart med dit oxå.



Så här skulle ungarna ha i Smedjebacken med.



Men dom har ju fått en uteramp på Berga nu. Bara att skotta i vinter.

Sen när vi skulle hämta honom hade han lånat Alex morsas cykel givetvis. Så då var han tvungen att cykla hem till henne. Säkert en halvmil rakt igenom stan utan cykelhjälm. Det gick bra som tur var iaf. Sen att han köpt godis kakor och dricka för 85:- istället för att äta är en annan historia.

Visserligen var det 15 år sen jag träffade eller pratade med Patte Göthberg men otroligt synd att han skulle gå bort så ung. Massor av roliga minnen av honom från tiden då det begav sig. Länkar till hans minnessida. //Jogga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0