Resume´

När det blir så här långt mellan inläggen får man kika tillbaka lite och kolla vad man skrev om sist. Var nästan tre veckor sen sist. Vad har hänt på den tiden då? Frullan fick inge förlängt på jobbet så hon är arbetslös igen. Bara bryta ihop och ta nya tag. Hon har hunnit med en Ålandstripp och ställt in en Ullaredsresa med. Ny inbokad om ett par veckor, då får dom se till att vara friska.

Issy plöjer vidare, styr och ställer med allt och alla. Man skulle ha den energin. För Cassie är det skola, kompisar och mycket fotografering nu. Macke har fått ny cykel i förskott som födelsedagspresent. Cyklade hejvilt i en vecka innan hann ställde till det för sig så nu har han cykelförbud en vecka. Sen strulade hann till det igen så nu är han utan mobil med. Utegångsförbud har vi lagt ner för det är mer straff för oss än för han. Att det ska va så jävla svårt att göra som han blir tillsagd om... Undrar var det kommer ifrån?

Själv då? Jobbat då först och främst. Sen tog jag en sväng upp till farsan förra helgen med kidzen. Det var bra med Hälsingarna och Marianne bjöd på kanonkäk. Linus fick plats han med så han plockade vi upp i Håksberg. Vart väl en rätt trevlig resa där vi fick uppleva årets första riktigt varma och sköna dag. Ungarna klagade på värmen hela tiden. Har dom redan glömt istiden 2010? Bromsarna på Volvon har det blivit nå knas på så jag får nog köpa hem några öl och muta bromsfixare Th**as Hed**n nån dag.Vårat första fruktträd platerat. Vi som aldrig skulle ha några!!!

En hel del projekt planerade utomhus i år på hus och tomt. Ska försöka hinna med att byta tak på både garage och altan. Håller på att reparera trappen men det är nästan klart. Behöver en vedbod med inför vintern så det finns planer på att bygga en brevid gäststugan. Ja gäststugan har jag tänkt att inreda om det finns tid och pengar.Behövde mer plats för vedbod och gungställningSå prydnadsträden fick inte plats och Husqvarnan fick jobba lite

Några vändor till tippen och lite ved vart det av träden som jag hade varit tvungen att kapa ändå annars hade vi blivit utan telefon snart då de var högre än teleledningen nu. Ett helvetes jobb två kvällar med att bryta upp stubbarna men nu är det nysådd gräsmatta där. Tyvärr inte förevigat än så nå kort blir det inte.

Hur som helst så kommer första vedlasset klockan 10.00 imorgon så då blir det prio ett. Det andra får vänta tills veden som är det viktigaste är klart. Känns lite som att jag behöver en trissvinst och två månaders semester men det är väl bara en utopi. Sanningen är att jag har tio timmar kompledigt att se fram emot i sommar. Hinner kanske bli några till men inte blir det 320 iaf. Ha det gött. //Jogga

5 ÅrIsabelle

Idag är det fem år sen våran princessa föddes. Hipp, hipp, hurra på din födelsedag. Hoppas du rår en trevlig födelsedag. //Jogga

På allmän begäran

Närå, skoja bara men har ju fått ett par kommentarer om att jag ska skriva igen. Var ju ett jävla tag sen sist men inte haft orken och för den delen inte heller lusten, även om de kanske hänger ihop. Ska försöka börja blogga igen men finns inte lusten så blir det inget.

Sammanfattar senaste månaden nu iaf. Jobbat och kämpat har jag gjort. Det är så jävla skönt att ha jobb igen så man har nåt att gnälla över. Går man hemma så kan man ju alltid gnälla över att man inte har nåt jobb men har man jobb så är det fan så mycket skönare att gnälla över det. Frullan knotar på hon med. Ingen övertid men det är väl bra. Heltid räcker. Jaha vad har hänt då?

Isabell har kommit in i en ny fas. Vill hellre vara med kompisar än med pappsen!!!!!!! Elina, Nellie eller Wilma, vill helst leka med någon varje dag. Annars är det dagis eller pyssel som gäller.Isabelle och Nellie

Macke avslutade årets slalomsäsong den 11 april. Snacka om att det var ekonomiskt att köpa säsongskort åt han i slalombacken.


Snön var slut på gatan för backen

Sen har det mest varit skateboard  och umgås med kompisar. Vi har även krigat en hel del om hans läxor. har ju lovat han en cross om han sköter sig. Det är upp till han nu.

Vi var till Harake en helg och käkade smörgåstårta. Alltid lika roligt att träffa Putte och Catrin. Macke har fått en riktig polare i Pontus. Dom körde typ cross och fyrhjuling hela dagen.Nåt att sträva efter

Vi får väl se hur det går. Roligt hade han och duktig att köra är han. Lär sig väldigt snabbt. Från att inte våga köra Kawasakin till att ge gärnet hela tiden. Var ut och testade lite jag med och det skulle va bra roligt att ha en själv.

Cassie har lyckats få extra läxor. På utvecklingssamtalet kom vi fram till att hon har det för lätt så det behövs lite extra läxor så hon får plugga lite. Kör hårt stumpan. Fjortis har hon hunnit med att bli med. Otroligt vad stora ungarna blir. Bara jag som inte åldras.

Ny bil har vi skaffat oss oxå. Efter mye velande om vad vi ville ha och i vilken prisklass. Från 5000 till 200 000 har diskuterats. Efter lite letande så hittade vi en bil som bägge ville ha. En Toyota fick det bli. Skönt att det är över. Hatar att köpa bil.Avensis 09

Jag och Pudas var till Stockholm en söndag här i april. Även om Pudde ville se Globen så kom vi bara in i annexet. Ett stödben till globen så den inte rullar iväg. Så nära men ändå så långt ifrån. Han har ju aldrig varit in där. Jethro Tull var det som spelade där iaf. Var en skitbra konsert även om jag föredragit att få ta ett par bärs istället för att vara chaufför. Tredje gången jag ser dom och kört två av dom. Slutsats blev att jag ska fan aldrig mer vara chaufför på nån konsert.

Lägger väl ut ett par bilder på fyrverkeriet från majbrasan. Jaana missade ju den så håll till godo.

Allt för denna gång. Hoppas det inte tar lika lång tid innan lusten att blogga faller på. Ha det bra allihopa så hörs vi nån gång. //Jogga

RSS 2.0