ZLATAN!!!!!!!!!!!

Det var definitvt inte snyggt men fan så viktigt. Deesutom välförtjänt eftersom Sverige ägde hela matchen. Men göra det efter matchen egentligen var slut är lite väl kallt. Att det dessutom då var Zlatan som gjorde det är ger väl en extra känga åt hans belackare som är många. Hoppas att man får se honom live på Nou Camp nån gång. Nu är Sverige med och slåss om tätplatserna i kvalet igen.

Hockeymatchen mot Tjeckien var väl inte mye att hänga i julgranen. Förlust och jag fattar inte! Orkar inte se en hel match längre. Vet inte om det är för att Sverige var dåliga eller för att matchen inte betyder nåt speciellt. Kan det vara så att man har tröttnat lite eller kanske växer ifrån hockeyn? Tur att det inte var nå GP- speedway idag åtminstonde. Då hade fjärrisen glödit.

Det blev som befarat idag. Örebro och badet i Gustavsvik. Jag, Issy, Macke och Samuel åkte ner och plaskade i äventyrsbadet där i nästan fyra timmar. Väldigt uppskattat av ungarna och det var väl lite mysigt tyckte jag oxå. Plaska runt i varma barnpooler med Issy medans grabbarna åkte rutchkana och hoppade hopptorn. Macke träffade gamla kompisar från Eskilstuna där som han och Samuel hängde med.

Glömde skriva en sak igår. Lagade äntligen min stationära dator. Kostade 470 :- och har skjutit på det i ett år. Nu är det gjort iaf och vad skönt det var att sätta sig framför den med mus istället för pekplatta. Nu är det bara syrrans dator som jag lär hitta på nån lösning till sen hoppas jag att alla datorer i omgivningen funkar ett tag. Javisstja Vivekas nätverk ska byggas om snart och mamsen vill ju ha en. Jaja men sen då kanske.....

Imorgon ska det bli en slödag. Förmiddag nästa vecka och det känns som att man behöver ladda batterierna lite innan dess. Hade planerat en lång sovmorgon men kom fram till att Issy lär upp tidigt. Blir svårt att få upp henne vid femtiden på måndag om hon inte somnar i tid kvällen före. Men liiite sovmorgon ska det bli. //Jogga

Kommentarer
Postat av: Jaana

Det räckte ju bara att ringa till dig så blev datorn att funka ju... hahhaaa



Kram!

2009-09-06 @ 14:03:08
Postat av: syster yster

Skönt att du är inställd på å fixa datorn, va gjorde ja utan min kära bror.

2009-09-08 @ 14:10:52
Postat av: jimmy

zlatan hit å zlatan dit!!!!!

hur förklarar du att brynäs "bara"klarade oavgjort mot en allsvensking som LEKSAND?

2009-09-12 @ 14:04:35
Postat av: Jogga

Antar att dom var schyssta mot sin ´´gamle keeper´´. LIF har antagligen inte betalt för han så de lät han glänsa lite och BIF gjorde inga försök att överlista honom. Allt för pengarna.

2009-09-12 @ 15:24:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0