Slutpulkat

Igår var jag och Frullan ner till Shellbacken och gjorde sista pulkasvängen för året misstänker jag. Även om det fortfarande är massor med snö så var backen alldeles moddig och pulkorna gled knappt. Känns rätt bra iaf att vårsolen börjat att smälta bort snötäcket.



Full fart utför backen



Lite tyngre uppför



Roligast var nog att rulla ner för backen

Lite senare på kvällen så besegrade Brynäs HV 71 och säkrade slutspelsplatsen som iofs redan har kännts klar ett tag även om det funnits en teoretisk chans att dom skulle missa det. Kändes väldigt skönt iaf. Att dom nollade serieledarna gjorde ju inte ont heller.

Idag var jag och Issy upp till Falun för att kolla upp varför hon är så ljuskänslig. Det var irisen som släppte in ljuset så det är bara fortsätta med solbrillorna. Sen skulle dom kolla upp lite mer och då visade det sig att hon har brytningsfel på ögonen och ska få glasögon till hösten. Hon får väl ta tonade brillor då hon som alltid ska ha sina solbrillor på.

På eftermiddagen försökte vi göra en snögubbe på baksidan. Helt omöjligt var det. 6 - 7 dm tösnö med skare uppe på. Blir nog inga snögubbar i år. Nya upplägget med matcher i Champions League under två veckor är jävlig bra. Nu får man se fåtta matcher istället för bara fyra i kvartsfinalen. //Jogga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0