Resume´

När det blir så här långt mellan inläggen får man kika tillbaka lite och kolla vad man skrev om sist. Var nästan tre veckor sen sist. Vad har hänt på den tiden då? Frullan fick inge förlängt på jobbet så hon är arbetslös igen. Bara bryta ihop och ta nya tag. Hon har hunnit med en Ålandstripp och ställt in en Ullaredsresa med. Ny inbokad om ett par veckor, då får dom se till att vara friska.

Issy plöjer vidare, styr och ställer med allt och alla. Man skulle ha den energin. För Cassie är det skola, kompisar och mycket fotografering nu. Macke har fått ny cykel i förskott som födelsedagspresent. Cyklade hejvilt i en vecka innan hann ställde till det för sig så nu har han cykelförbud en vecka. Sen strulade hann till det igen så nu är han utan mobil med. Utegångsförbud har vi lagt ner för det är mer straff för oss än för han. Att det ska va så jävla svårt att göra som han blir tillsagd om... Undrar var det kommer ifrån?

Själv då? Jobbat då först och främst. Sen tog jag en sväng upp till farsan förra helgen med kidzen. Det var bra med Hälsingarna och Marianne bjöd på kanonkäk. Linus fick plats han med så han plockade vi upp i Håksberg. Vart väl en rätt trevlig resa där vi fick uppleva årets första riktigt varma och sköna dag. Ungarna klagade på värmen hela tiden. Har dom redan glömt istiden 2010? Bromsarna på Volvon har det blivit nå knas på så jag får nog köpa hem några öl och muta bromsfixare Th**as Hed**n nån dag.Vårat första fruktträd platerat. Vi som aldrig skulle ha några!!!

En hel del projekt planerade utomhus i år på hus och tomt. Ska försöka hinna med att byta tak på både garage och altan. Håller på att reparera trappen men det är nästan klart. Behöver en vedbod med inför vintern så det finns planer på att bygga en brevid gäststugan. Ja gäststugan har jag tänkt att inreda om det finns tid och pengar.Behövde mer plats för vedbod och gungställningSå prydnadsträden fick inte plats och Husqvarnan fick jobba lite

Några vändor till tippen och lite ved vart det av träden som jag hade varit tvungen att kapa ändå annars hade vi blivit utan telefon snart då de var högre än teleledningen nu. Ett helvetes jobb två kvällar med att bryta upp stubbarna men nu är det nysådd gräsmatta där. Tyvärr inte förevigat än så nå kort blir det inte.

Hur som helst så kommer första vedlasset klockan 10.00 imorgon så då blir det prio ett. Det andra får vänta tills veden som är det viktigaste är klart. Känns lite som att jag behöver en trissvinst och två månaders semester men det är väl bara en utopi. Sanningen är att jag har tio timmar kompledigt att se fram emot i sommar. Hinner kanske bli några till men inte blir det 320 iaf. Ha det gött. //Jogga

Kommentarer
Postat av: Jaana

OJ, vad du har grejat och donat! Vad duktig du är!Suck... men så är det med en egen kåk... det finns ALLTID en massa att göra.... bara man har ork, lust och pengar.....Ha det gott!

Kram!

2010-05-22 @ 10:09:55
Postat av: viveka

Tja !

Kom just på det är inte så tokigt med lägenhet i alla fall.

Skulle tro att TH kommer å hjälper dej utan muta oxå...

2010-05-23 @ 09:54:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0