Äntligen!!!

Svensk seger igen. Schysst att det var Andreas Jonsson som vann, dessutum på dansk mark. Gör ju det hela ännu roligare. När det blev omstart i finalen trodde jag att det var kört. Fredik Lindgren blev ju omstartad två ggr och tappade säkra segrar. Härligt med svensk seger iaf. Synd att man inte såg tävlingen ihop med Claus. Då hade det blivit krig.

Det har varit körning på jobbet i veckan och det är ju jävligt positivt. Verkar som att det är lite order på g så hoppas att den här jävla lågkonjukturen är över nu och att det blir full fart igen. Låter ju som att det håller på att vända lite här och lite där och lite överallt. Nästa vecka är det em och vi ska köra hela tiden och då går ju tiden bra mye fortare än när det står still. Frullan har bara haft ett par timmar att jobba.

Veckan har varit lugn här hemma. Har börjat med renoveringen av persienner. Tammefan varenda fönster behöver någonting bytas ut på. Ett snöre eller en bottenplugg eller nåt men det finns ju bara 100 fönster så man är väl klar i april nån gång. Man är ju inte världens piggaste veckorna som man jobbar fm på. Liiiite för tidiga mornar för att man ska orka hela dan. Skolan har väl dragit igång lite på riktigt nu för ungarna även om det är mye diagnoser nu i början.

Fredagskvällen var vi uppe vid Lilla Ålsjön med Jonta och Katja. Fiskade lite med dåligt resultat och grillade korv och hade det jävligt bra förutom att det som vanligt regnade då vi var ute. På lördagen var vi till Västerås och shoppade lite. Blev två nya bokhyllor till vardagsrummet och lite annat tjafs. Vi var även förbi vid Perra och hämtade upp en ny parkbänk och en cykel som han har donerat till oss. Hann inte stanna på kaffe men det får vi ta nästa gång. Var ju ett tag sen sist. Vi skulle nog behöva ta en weekend i Västerås nån gång. Känns som att man bara stressar runt där och inte hinner med någonting.

Nästa vecka åker Frullan och Cassiee till Portugal så då får vi en lugn vecka här hemma. Cassie har fått läxor med sig men det borde hon klara av innan dom åker. Sen ligger jag och Issy en resa - så vi får väl åka nästa år istället. Macke vill ju hellre köpa sig en cross. En resa är ju bara en gång säger han. En cross har man ju kvar hela tiden. Vi höres. //Jogga




Kommentarer
Postat av: syster yster

Dä ä roligt å byta snören i fönstren,dä ä roligt,, roligt.

2009-08-30 @ 11:50:06
Postat av: Per Nyberg

Jo det vore trevligt om hela familjen kom hit några timmar i lugn och ro.Men det behöver väl inhandlas en del saker utbudet är nog inte samma i Ludvika.



//Pärtan

2009-08-30 @ 15:49:46
Postat av: Jaana

Jag vill också ha en parkbänk!!!!!

2009-08-30 @ 23:20:21
Postat av: Jaana

JAG VILL OCKSÅ HA EN PARKBÄNK!!!!!!

2009-08-30 @ 23:21:21
Postat av: Jaana

JAG VILL OCKSÅ HA EN PARKBÄNK!!!!!

2009-08-30 @ 23:52:35
Postat av: Jaana

OOOOoooppssss... var ej meningen med tre kommentarer..men det krånglade och jag såg dom inte förrens när jag försökte för tredje gången...

2009-08-30 @ 23:54:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0