Jul

Första veckan som arbetslös är avklarad. Lite märkligt det här. Varje gång man är hemma så funderar man hela tiden,  hur fan hinner man med att jobba i vanliga fall. Ja på nåt vis klarar man ju det oxå men det är fan fullt upp hela tiden. Dagen före julafton blev det ett par timmar i köket annars är det rätt lugnt nu över jul iaf.Elina och Isabelle har tillbringat veckan i snön.Kallt, blött men väldigt roligt.

Julmiddagen bestod som vanligt inte av nå julmat. Har ju som tradition att servera trerätters middag istället. Blev en förrätt, toast med fläskfile med bearniesås och som huvudrätt vart det grönpepparkycklig och ris. Som avslutning blev det en cheescake som Cassie hade ordnat. Var lite mindre med folk i år men det blev iaf 11 personer till slut och alla verkade nöjda.Här sitter dom och väntar på att tomten ska dyka upp.Dom hade väl varit snälla för till slut dök han upp.

Efteråt så var alla nöjda. Kvällen gick åt att skruva ihop lite leksaker och utforska funktioner på diverse andra elektriska leksaker. Sparkåkning och fotografering avslutade julafton här hemma hos Svenssons. //Jogga

Kommentarer
Postat av: Cassandra

MED MIN SYSTEMKAMERA! TJOOOHOOOO! :D

2009-12-25 @ 12:31:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0