Bandy

Sovmorgon ända till 6.30 sen, iväg och hämta morsans bil, åka till Grängesberg. Macke och hans Heros hade bortamatch mot gränges. Frånåkta på den stora isen förlorade dom med 11 - 0. Ändå var dom inte så dåliga som siffrorna säger. Resultatet var dock inte det värsta. Issy! Satt typ i två timmar i en vattenpöl där grinade och gnällde. Har portat henne från resten av säsongen. Nästa helg ska hon åka med Katja på bortamatch i Sandviken. Lycka till. Glad att jag inte ska med. (Förutsätter att hon inte visar samma sida då.)

På kvällen kom Jonas och Katja förbi. Jag och Jonta satt i gillestugan ett par timmar och tog några whiskey och diskuterade om vilket skit det är att bli arbetslös. Hur illa det kommer gå för firman utan oss.(Dom har iofs klarat det i 150 år förut.) Det får lov och hända nåt på arbetsfronten snabbt. Kanske starta eget eller utbilda sig. Fan det är ju så jävla enkelt att leva då man har ett fast heltidsjobb. Jaja ska inte tjata om det , det ordnar isg alltid.

Imorgon är det ju julskyltning så då får vi släpa oss ner på byn. Skönt att gå ner och det finns mer än fyra människor ute samtidigt i centrum. Synd att det bara är så två gånger per år. Drakbåten och julskyltningen. Så är det att  bo på vischan. Inte utan att man längtar till nåt som är lite större. Dagtidsjobb i Gävle kanske. Schysst att kunna gå på alla Brynäs hemmamatcher. Brynäs ja. Två poäng idag. Nära. nära att det blev tre men man får vara nöjd för varje poäng dom tar. Dessutom är det ett El Classíco imorgon, Veckans andra höjdpunkt. //Jogga

Kommentarer
Postat av: Jaana

Hahhahha... du är rolig du.

2009-11-29 @ 02:16:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0