Aphanomyces astaci

Är den organism som ligger bakom kräftpesten. Misstänker att det är den som gör att vi får huvudvärk, illamående, trötthet och känner oss allmänt kassa dagen efter kräftskivan. Men om vi backar en dag så hade vi då kräftskiva här i huset. Tror att det blev 18 personer här som delade på en miljon röda läckerbitar. Resultatet av fisket i august vart uppätet. En rolig tillställning som höll på fram mot småtimmarna innan det blev dags att krypa till kojs.



Vi hade dukat upp i gillestugan för att få plats.



Även ett barnbord blev det som kompletterades av Stefan och Monica.

En väldigt trevlig kväll blev det och jag tror att alla som var här håller med. Nu krockade det ju lite med att det var GP- speedway och att Zlatan hade match med sitt Barcelona. Men jag fick skippa fotbollen (där Zlatan visst hade gjort en kanonmatch) och vid halv elva taget så flyttade vi oss upp i soffan och kollade på sammandragetr från speedwayen. Nu visade det sig att jag inte missat så mycket för svenskarna kom ju inte ens till semifinal. Ryssen var outstandig och vann väl sin tredja seger för året.

Annars så har det väl inte hänt så mycket under veckan. Tjejorna kom hem och allt blev normalt igen. Jobbade fm och ska göra det den här veckan som kommer oxå. Fick till slut ordning på storasyrrans dator efter hundra motgångar och åtta bedrövelser. Hoppas att den får fortsätta fungera utan att nå klåfingriga ungar är på och pillar. Skolan börjar väl komma igång på riktigt med läxor och sånt. Bra det. Frugan ska jobba en massa i veckan så det blir väl en jobbig vecka som kommer nu. Mackes bandyträning startar på tisdag så jag hoppas Jonta pinar dom lite extra nu. Ha det bra! //Jogga


Kommentarer
Postat av: Jaana

Skylla på kräftorna... fyyyy... det blev nog för mycket "spad"... hahhahahhaaaa



Kramis!

2009-09-14 @ 07:14:04
Postat av: syster yster

Hm missa ja inbjudan till kräft skivan ?

tja

2009-09-14 @ 21:33:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0