Kö, flera köer, köer så in i helvete!

Gillar man köer så ska man passa på att besöka Parken Zoo i Eskilastuna då Metall har gratisinsläpp. Har iofs varit dit en gång förut och missttänker att jag även då sa aldrig mer. Gillar zoo i vanliga fall men inte när det är 10 000 besökare där samtidigt. Givetvis så glömde jag kameran i bilen så det blev dåligt med kort på köerna men Isabelle blev med på ett par tagna med mobilen.

Issy vid aporna.

 

 

Macke ställde upp på en bild oxå.

 

Blev en bra dag ändå. Unvek köerna själv. Macke, Malin och Cassie klarade sig själva, dom såg vi bara till när vi skulle äta plus att dom tog med Issy och åkte ett par karuseller. Det var lite roligt att lyssna på folk runt omkring. Alla diskuterade köerna. Ungar som ville ha än det ena och än det andra. Hysteriska föräldrar som redan köat en hel dag och vägrade stå nå mer i kö. Jag och Issy höll oss mest uppe vid djuren och där var det rätt lugnt.

Hann även med att gå på loppis och utöka samlingen med böcker. Vi passade på att köpa ny styrservo till Mackes radiostyrda bil samtidigt. Får vi väl meka ihop nån gång under nästa vecka. Avslutade resan med kaffe hemma hos Marko och Sofie. Dom hade installerat en ny luftpump. Börjar bli sugen på en sån jag oxå, eller kanske två st.

Mycket fotboll har det blivit denna vecka. Vi skaffad oss Viasat så man fick se Inter - Barcelona i onsdags som jag skrev om förra gången. Sen på lördagen var det Barcelona igen då vi kom hem. Zlatan nätade i andra minuten och det var väl inte helt fel det heller. Två matcher lite sporadiskt på söndagskvällen är oxå ok. Allsvenskan ?? ja i hockey alltså. För dom lagen som inte platsar i toppen drog igång i veckan. Mycke syre i luften så här års så nu gapar leksingarna i fullan sky igen. Men syret tar slut framåt våren både hos spelare och supporters så då lugnar det väl ner sig igen.

På söndagsmorgonen åkte Frullan och ungarna  till Borlänge och handlade och jag var hem till morsan. Hon kokade lingonsylt åt oss och så var Stig där och rökte fisk åt oss som Jonta haft i frysen sen vi var i Hagge och fiskade. Dom blir suveränt goda. Ett lass med knäckebrödsmackor med rökt regnbåge som avslutning på söndagskvällen förgyllde helgen. Satt och surfade på HD hemsida lite på eftermiddagen och blev sååå jävla sugen. Fan vad schysst det skulle vara att ha en. Synd bara att dom är så jävla dyra.

Misstänker att halva bloggsverige har nämnt den nya fixstjärnan Anna Anka (kusin med Kajsa kanske) så jag lär väl nämna henne jag med. Hon verkar ha en sund inställning till relationer iaf. Borde kanske slå sig in som äktenskapsrådgivare här om ett halvår då alla har glömt henne. Om man tar hennes åsikter och Pamela Anderssons kropp har man nog skapat den fulländade kvinnan. Ha det bra! //Jogga

Kommentarer
Postat av: Jaana

Ja, jag hörde av Hasse idag att det var flera på erat jobb som hade klagat över alla dessa långa köer... var man än skulle. Puuh.. tur att man inte åkte dit.



Till din kommentar om Fru Anka säger jag bara: Ha, du är stor i orden, men ack så liten på jorden ; )



Kram!

2009-09-21 @ 18:27:28
Postat av: jonas

Gå in på Aftonbladet och kolla på Anna Anka (därför ska män inte diska)

Vilken brud!!!!!!

2009-09-25 @ 21:02:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0