Glad Påsk


Dags för ett inlägg igen då. Första arbetsveckan avklarad sen återkomsten. Gick rätt bra att komma tillbaka i rutinerna igen. Lite ovant att sova på dagarna bara men det vänjer man sig med snabbt. Issy tyckte det var roligt att få vara so mvanligt på dagius igen. ÄÅta mat och mellis som dom missar på tretimmarsdagarna när man är arbetslös. Frullan jobbar hela tiden hon med. Massor av långa skift. Macke och Cassie har påsklov så dom njuter väl.

Zlatan gjorde succe i tisdags men den missade man ju. Man blir lite bortskämd då man inte jobbar och kan se alla matcher. Jaja överlever väl det med. Vi var runt en sväng i onsdags och kollad efter en ny bil men hittade ingenting som verkade speciellt intresant. Nästa gemensamt lediga dag vi har ska det bli en tur ner till Västerås och kika lite där om vi kan hitta nåt.

Idag på morgonen har jag marinerat ett gäng fläskfiléer och skalat tusen potatisar som snart ska skivas ner i en gratängform. Blir en liten middag här hemma för ett tiotal personer. Cassie är hjälpkock medans dom minsta roar sig på egen hand. //Jogga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0