Déjà vu

Igår kväll strax efter tio när jag satt nere i gillestugan hördes det liv uppifrån. Issy som inte ville sova hade höjt tonläget avsevärt. Gick upp och tänkte riva i att nu jäv**r får du ta och sova men kom snabbt på andra tankar. Hon låg i mammas knä och gallskrek och hade ont i örat. Ingen fick titta för det gjorde ont. Efter att hämtat ficklampa och en liten brottningsmatch med henne så såg Frullan en liten vit prick där inne och sakta kröp det fram att hon petat in en pärla i örat.

Med ficklampa och pincett lyckades Frullan få tag på den yttersa spetsen och kunde dra ut den försiktigt. Det var visst tre pärlor därinne som satt fast på en plastbit som kommer från nåt prinsessdiadem eller nåt liknanade.Cirka 15 mm lång i verkligheten

Idag blev det läkarbesök på eftermiddagen där dom kunde konstatera att ingenting hade skadats och en liten förmaning till Issy att man inte får stoppa saker i öron eller näsor heller för den delen.

Lite underlig rubrik på detta inlägg kanske ni tycker, men jag har varit med förut. För en 7 - 8 år sen var vi hemma i Eskilstuna en kväll. Tina jobbade och Cassie hade ett par kompisar som var där och lekte. Plötsligt kommer Macke grinande och har jätteont i örat. Frågar vad han gjort och det kryper fram att han petat in en pärla i örat. Packar in fyra ungar i bilen och dammar ner på stan där vårdcentralen city har jourtider. Han får företräde och en läkare samt två systrar med en pincett lyckas få ut den efter ett tag.

Han har aldrig gjort om det och jag hoppas lilla Issy inser att det inte är så smart gjort och inte gör om det hon heller. //Jogga

Kommentarer
Postat av: Jaana

Ja, dessa barn... det kan då komma på en massa "tok".Tur att allt ordnade sig... båda gången.Ha det!

Jaana

2010-02-19 @ 10:59:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0