Fucking Jävla Doris

Har ju aldrig varit speciellt road av rekklam tv och framför allt inte sportsändningar på reklam tv. Började nog med PA Gullö när TV3 startade, expert på alla sporter trodde han men var väl det största skämt som någonsin visats på tv. Efter det så har det kommit massa kanaler med katastrofala sportredaktioner. Typ Peppe Äng på TV4 och den andra idioten som gjorde reportage på den kanalen. Kommer inte ihåg namnet. Anna Brolin känns som att hon blivit inkvoterad till La Liga som programledare.

Där har ni bakgrunden till detta inlägg. Satt mig vid tn:n vid åttatiden ikväll och skulle titta på Barcelonas match mot Racing Santander. Strax före halvtid så kom Frullan ner och satt sig här en stund. Beklagade mig lite för henne att i halvtid så har dom börjat sända hemifrån olika fotbollsprofilers vardagsrum, dessutom leds det då av Anna Brolin som är skitkass. Berättar för henne att förra veckan så hade dom varit hemma vid Glenn Hysén och att i halvtid, på den lilla tid dom har att prata förutom reklamen, handlade det mest om att Glenns hund behövde ut och skita.

Idag var dom då hemma vid Gary Sundgren. Inte mycket till profil även om han gjort ett par säsonger i Spanien. Mest känd av lite fanatiska AIK: are och kanske nån statistiker som gillar landsslagsspel. Annas första fråga, du har ju mött både Carles Puyol och Pep Guardiola, hur var dom? Gary svarar, jo dom var bra. Mycket duktiga båda två. Ja vadå? Har vunnit typ allt som går att vinna i fotboll både i klubblag och i landslag. Svårt att göra det om man inte är bra. Sen zoomar dom in Garys hand. Vem sitter där? Jo hamstern Doris. Visas upp och får en egen namnskylt inlagd i rutan. Nä vill man se på sportprogram så kan man väl få göra det. Fan va trött man blir. //Jogga

Kommentarer
Postat av: Jaana

Hahhahha.... du har inte det lätt... hahhahha

2010-02-21 @ 02:36:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0